Hinnasto 14.8.2017 alkaen, Tampere

Iltapassi
Iltapassi on kertamaksu joko yhdestä tai useammasta saman illan aikana tarjottavasta tunnista, joka ei ole kurssimuotoinen. Iltapassilla voi siis tulla tanssimaan joko Zumba- tai Baila Salsa -tunnille, Salsan ja Reggaetonin alkeiden 90 minuutin tunnille tai tiistaina tanssia yhdellä maksulla sekä Baila Salsa että Ritmo & Movimiento -tunnit.
11€
5 kerran kortti, voimassa 3.12.2017 asti 48€
10 kerran kortti, voimassa 3kk 75,5€
20 kerran kortti, voimassa 3kk 123€
20 kerran kortti, voimassa vuoden 143€
Kurssimuotoiset 60min/viikko 105€
Kurssimuotoiset 90min/vko 150€
Casino 90min + Rueda 30 min -paketti 190€
Syyskauden rajaton kortti, voimassa 21.8.-3.12.2017 255€

Kanta-asiakkuudet ja hintatakuu
Haluamme palkita asiakkaamme, jotka käyvät tunneillamme ahkerasti. Heitä ei pysäytä pakkanen tai auringonpaiste, ei joulukiireet eikä kesälomat. Pidämme hinnat samoina heille niin kauan kuin he jatkavat tanssimista yhtä tiiviisti! Kanta-asiakkuudet on jaettu kahteen lajiin.

Fanático (suom. fanaatikko, ihailija)
Jos ostaa uuden 10- tai 20-kerran kortin ennen vanhan kortin voimassaolon päättymistä, hinnankorotukset eivät tule voimaan vaan uuden kortin saa aina samalla ostohinnalla kuin edellisen. Kiitos kun käyt tunneillamme säännöllisesti!

Adicto (suom. addikti, riippuvainen)
Tanssikoulumme on kuin toinen koti tälle tanssiriippuvaiselle asiakkaalle. Jos ostaa kausikortin kevät- tai syyskaudelle vähintään toisen kerran ilman väliin jääviä taukoja, saa Adicto-asiakkuuden ja siten uuden kausikortin samaan ennakkohintaan kuin edellisen, eivätkä hinnankorotukset astu voimaan. Esimerkiksi syyskaudella 2016 kausikortin ennakkohinta oli 220 euroa ja sen haltijoilla on oikeus ostaa uusi kausikortti samaan hintaan niin kauan kun he jatkavat kausikorttien ostoa joka syys- ja kevätkausi. Kesäkaudella Adicto-asiakkaat saavat ostaa joko rajattoman kortin 90 eurolla tai 20% alennuksen valitsemastaan sarjakortista. Lisäksi nämä salsahullut asiakkaamme saavat 20% alennuksen kaikista tarjoamistamme tiiviskursseista ympäri vuoden. Kiitos kun käyt Salsakoulu Vanhassa Havannassa!

Alennukset
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja hoitovapaalla olijat saavat 5 euron alennuksen valitsemastaan 10 tai 20 kerran tanssikortista.

Maksutavat
Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankkikortit, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Tyky-kuntosetelit ja tyky-onlinemaksu sekä Virikesetelit. Lisäksi monet pankkikorttien tavoin toimivat maksuvälineet kuten Mind&Body käyvät. Sporttipassilla maksun voi tehdä etukäteen verkkopalvelussa ja näyttää meille suoritetun maksun ja vahvistuskoodin vaikka kännykältä.

Kaikki tanssikortit voi maksaa myös tilisiirtona ja lunastaa tanssikoulun kassalta maksun jälkeen. Maksa kortin summa tilille FI9783300710220728 / Tanssikoulu Vanha Havanna. Jos kortin saaja on eri kuin maksaja, kirjoita viestikenttään kenelle kortti tulee.

Kortin voimassaolon jatkaminen
Sarja- ja kausikorttien voimassaoloa voidaan jatkaa sairastapauksissa, joista on lääkärintodistus.