Oma tunti reggaetonille!

Maaliskuusta alkaen aikatauluumme tulee oma tunti reggaetonille! Tunti on tasoltaan 1-2 eli alkeisjatko ja se pidetään keskiviikkoisin klo 17.15-18.45. Tällä 90 minuutin tunnilla treenataan monipuolista vartalonkäyttöä, askeleita ja kuubalaisen reggaetonin tyyliä. Liikettä kertyy hyvin paljon selkään, olkapäihin ja rintakehään, joten tunti on oikea istumatyöläisen viikottainen pelastus! Askelten opettelu, vauhdikkaat jaksot ja tekniikan hiominen on rytmitetty niin, että mukana jaksaa hyvin ja puolitoista tuntia hurahtaa hetkessä! Mukaan voi tulla yksittäisillekin kerroille, mutta parhaiten kehittyy käymällä säännöllisesti. Tuntia pidetään toukokuun loppuun ja sen ohjaa Mari Kokki-Masó.

REGGAETON 1-2, keskiviikkoisin klo 17.15-18.45

Tunnin hinta on 1½ rastia per käynti tai erikseen maksettuna 15 euroa kerta. Jos kortin loputtua kerrat eivät mene tasan, viimeinen osa voidaan maksaa joko 3,5 eurolla puuttuva puolikas rasti tai 7 eurolla puuttuva kokonainen rasti. Samalla sarjakortilla voi käydä myös yhdistetyllä salsan ja reggaetonin tunnilla maanantaisin, La Bombassa sekä Baila Salsa -tunneilla. Tunti kuuluu kevätkauden rajattomaan korttiin.

Keskiviikkoisin pidetty Salsa 1-2 & bailes cubanos -tunti siirtyy maaliskuusta alken maanantaille ja tunti on silloin ”Salsa & reggaeton 1-2”.