Tanssi- ja kulttuurimatkat Kuubaan

Puraise makeaa mangoa ja sukella syvälle kuubalaiseen elämään! Ajankohtainen ja kiinnostava Kuuba asiantuntevien oppaiden johdolla 7.-22.6.2017

Yhdistä rentouttava loma, huippukiinnostava kohde, sujuvat järjestelyt, tajunnanräjäyttävä musiikki ja tanssi sekä syvällinen perehtyminen matkakohteen elämänmenoon. Lähde kanssamme tanssi- ja kulttuurimatkalle Kuubaan kesäkuussa!

Matkalla pääset energisoivalle tanssikurssille, parhaisiin konsertteihin ja Havannan kuumimmille klubeille. Vastapainoksi hikiselle menolle otamme rennosti upeilla uima-altailla, valkeilla hiekkarannoilla, kylpyveden lämpöisessä meressä ja kadunvarsien pikkuisissa baareissa. Istumme vanhojen amerikanrautojen kyydissä ja hengitämme sisään Havannan koukuttavaa sykettä. Pääset tutustumaan kuubalaiseen yhteiskuntaan, ihmisiin ja ilmiöihin kokeneiden matkanjärjestäjien opastamana sekä Havannan yliopistossa työskentelevien asiantuntijoiden vetämillä kaupunkikierroksilla. Tanssituntien sijaan on myös mahdollista keskittyä espanjan kielen ja kuubalaiseen kulttuurin opiskeluun. Kurkistamme myös Havannan ulkopuoliseen Kuubaan kolmen päivän reissulla Trinidadin idylliseen pikkukaupunkiin ja sen ympäristöön.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja: info@vanhahavanna.fi