Yritystunnit ja hyvinvointi-illat

Salsakoulu Vanha Havanna tarjoaa yrityksille tyky-toimintaa, virkistyspäivien ohjelmaa, tutustumistunteja tanssin pariin sekä säännöllistä henkilökuntaliikuntaa.

Tanssitunnit

Ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja innostavia, ja pystyvät ottamaan ryhmän tason huomioon tunnin edetessä. Askeleet ovat helppoja ja tunnit sopivat myös sellaisille jotka eivät ole ennen tanssineet. Tunnilla voidaan vaikkapa tutustua salsan perusaskeleisiin, irrotella reggaetonilla ja nostaa sykettä nopealla merenguella. Tunneillamme on aina hauskaa!

Hyvinvointiluento & tanssinopetus

Järjestämme illanviettoja yrityksille Kuuba-teemalla. Tapahtuma alkaa vieraiden vastaanotolla ja juomatarjoilulla. Esimerkiksi mojitot ovat näyttävän näköisiä ja erinomaisia myös alkoholittomina, joten drinkeistä saadaan hauska numero kaikkiin tilanteisiin ja kaikille osallistujille.

Aloituksen jälkeen kokoonnutaan kuuntelemaan kouluttajan ja Kuuba-asiantuntijan vetämää hyvinvointiluentoa. Näkökulmana on kuubalainen kulttuuri ja kuubalaisten kyky hyväksyä itsensä ja vartalonsa mutkattomasti. Luento on huumorin sävyttämä ja sisältää hauskoja tarinoita Kuubasta. Tästä edetään yleisesti oman hyvinvoinnin parantamiseen ja
käytettävissä olevan ajan mukaan koulutus voi sisältää myös keskustelua tai tehtäviä osallistujille.

Luennon jälkeen osallistujat pääsevät kuubalaisen salsan alkeistunnille, jossa haetaan onnistumisen kokemuksia oman vartalon käytössä. Harjoitellaan helppoja askeleita ja tutustutaan musiikin rytmiin. Tarkoituksena on saada ryhmä nauttimaan tanssista ja liikunnasta.

Tapahtuman kustannuksiin vaikuttavat ryhmän koko, paikka, ajankohta,
ohjelman kesto ja tarkempi sisältö. Pyydä tarjousta!

info@vanhahavanna.fi
P. 045 259 8 259